Planetární online meditace 12. listopadu

12 listopadu, 2022

Mezinárodní organizace 1MIN4PEACE vás zve k online Planetární meditaci zdarma.

Pojďme se všichni sjednotit a meditovat společně v globální meditaci, abychom poslali mír a lásku veškerému životu na planetě ve společném duchu bratrství s lidmi všech kultur a všech vyznání.

Tato planetární meditace bude vedena výjimečným hostem z Evropy.

Kampaň „Minuta pro mír“ je založena na této myšlence: „To, co si myslíme, co vyjadřujeme a co cítíme, ovlivňuje vše na Zemi. Vysíláním vln míru a lásky prostřednictvím našeho mocného vysílače, kterým je náš mozek, máme sílu uklidnit tuto planetu.“ – Maitreja Rael

Naším cílem je zvýšit harmonii, jednotu a mír na zemi.

Čím početnější budeme, tím pozitivnější dopad to bude mít na přiblížení našeho lidstva k míru, takže neváhejte pozvat kohokoliv, koho znáte, aby se připojil na 30 minut.

KDY

Meditace, která bude trvat asi 30 minut, se bude konat v sobotu 12. listopadu současně po celém světě ve 14:00h UTC (viz časové pásmo níže):

  • Los Angeles: 06:00h
  • Mexiko: 08:00h
  • Montreal: 09:00h
  • New York: 09:00h
  • Rio de Janeiro:11:00h
  • Abidjan: 14:00h
  • Londýn: 14:00h
  • Paříž: 15:00h
  • Moskva : 17:00h
  • Dilí: 19:30h
  • Bangkok, Jakarta: 21:00h
  • Peking: 22:00h
  • Tokyo: 23:00h
  • Sydney(13. listopadu): 01:00h

*Překlady budou k dispozici

KDE

Připojte se pomocí následujících odkazů

Youtube

Facebook

A pro další informace:[email protected]

Lidstvo na vás spoléhá!

Mezinárodní organizace 1min4peace

V případě filozofických otázek se prosím obraťte na nejbližší hnutí.

Získejte pravdu

Přečtěte si poselství, která nám dali naši stvořitelé během Raelova setkání s UFO v roce 1973!

Další události

Sledujte nás

Rael akademie