raelian movement logo_White
Search
Close this search box.

Jashtëtokësorët krijuan gjithë jetën në Tokë

Le të ndërtojmë një ambasadë për t'i mirëpritur ata

Jashtëtokësorët krijuan gjithë jetën në Tokë

Mesazhi

që vjen nga përtej yjeve

Po sikur, nga mijëra pamje të UFO-ve që ndodhin çdo vit, një person të takonte në të vërtetë occupantin – “shoferin” e njërit prej këtyre UFO-ve? Po sikur këtij personi t’i jepej informacion nga kjo qenie jashtëtokësore që shpjegonte origjinën befasuese të jetës në Tokë dhe të ardhmen e saj në pritje? Dhe, po sikur i gjithë ky informacion të ishte botuar dekada më parë dhe të njihej nga mijëra njerëz, përfshirë shkencëtarë dhe historianë?

A nuk do të doje të lexoje një libër të tillë?

Kjo faqe interneti ju jep mundësinë të lexoni vetë “Mesazhin” e jashtëzakonshëm që vjen nga përtej yjeve.

Profeti i fundit, RAEL

Maitreya Rael është lajmëtari i fundit i dërguar nga krijuesit tanë jashtëtokësorë, Elohim. Ashtu si Moisiu, Buda, Jezusi dhe Muhamedi, profetit të fundit, Rael, iu kërkua të bënte mesazhin përfundimtar të Elohimit për njerëzimin të njohur për të gjithë në Tokë.

rael_first_encounter

Ngjarjet e ardhshme

Seminaret planetare të Raelianëve dhe veprimet revolucionare në botë

Mar


08

Femininity Day

March 08, 2024

March 8 is the International Women’s Day. “Femininity will save humanity” – Maitreya Rael


View Full Event Details View All Events

Mar


20

International Happiness Day

March 20, 2024

The International Raelian Movement supports the “International Day of Happiness,” celebrated worldwide and endorsed by the United Nations. The UN defines it as a day to be happy, but we, Raelians, think that happiness should not only be reserved for a one-day annual celebration. Instead, it should be celebrated throughout the year and, better yet, throughout o...


View Full Event Details View All Events

Apr


06

ET Embassy Day

April 06, 2024


View Full Event Details View All Events

Apr


07

Celebration of the Creation of the First Humans on Earth

April 07, 2024

This day is we celebrate the creation of the first humans on Earth. This event is symbolically referred to in the Bible, the Torah and the Koran as the creation of Adam and Eve. Each year the first Sunday of April marks the first of four Raelian holidays. Elohim created us in their own image through advanced science and love. On this day, we commemorate the Elohim&...


View Full Event Details View All Events

May


01

Paradism Day

May 01, 2024

May 1st, International day of Paradism. While many will be celebrating the “International Labor Day” asking their politicians for more work and more money, the paradists will celebrate the emergence of a new world without work, without money, and without politicians.


View Full Event Details View All Events

May


01

Clitoris Awareness Month

May 01 - 31, 2024

Clitoraid is inviting women to organize special events on Clitoris Awareness Month. Sexual expression brings self-esteem and inner balance, so let’s celebrate the clitoris without shame or guilt!


View Full Event Details View All Events

Jun


22

Swastika Rehabilitation Day

June 22, 2024

The symbol of the swastika is one of the oldest symbols on Earth and can be found in all religions and traditions, on all continents! The swastika symbol has not been created by the Nazis at all, they simply used an already existing symbol. By associating the swastika with the Nazis, we only give credit to the monstrosities of this horrible regime. It’s time to ...


View Full Event Details View All Events

Aug


06

Celebration of the Raelian New Years Day

August 06, 2024

August 6 is the Raelian New Years Day. At this date, one of the worst crimes in humanity took place. On August 6, 1945, the US military dropped an atomic bomb over Hiroshima, Japan, killing more than 100,000 civilians. Obviously, the Raelian Movement does not celebrate this act; however, this act was an indication for the Elohim that the time had come for them to “s...


View Full Event Details View All Events

Aug


03

Happiness Academy in Europe

August 03 - 10, 2024


View Full Event Details View All Events

Aug


24

GoTopless Day

August 24, 2024

Join us for our International GoTopless Day on Sunday August 21, 4 days before Women’s Equality Day. It is only logical that GoTopless Day protests would be based on Women’s Equality Day since the right to go topless for women is based on gender equality as their right to vote once was. On Sunday Aug. 22rd, people in cities around the world are invited to ...


View Full Event Details View All Events

Oct


07

Celebration of The Second Encounter

October 07, 2024

You are warmly invited to celebrate one of the major Raelian holidays with us on October the 7th. It is the second encounter that Maitreya RAEL had with the Elohim E.T. Creators in 1975. It is a very spiritual day; the opportunity is given to those who want to publicly recognize the Elohim as our creators from space, to have their DNA recorded and acknowledge in THEIR...


View Full Event Details View All Events

Nov


20

International SexEd Day

November 20, 2024

Sex Ed Day held in November 20th, International Day for Children’s Rights. To ensure the recommendations issued by UNESCO experts, in favor of Comprehensive Sexuality Education from the age of 5, including masturbation, are respected.


View Full Event Details View All Events

Dec


10

Human Rights Day

December 10, 2024

December 10 will commemorate the 72nd anniversary of Human Rights Day, and on that day a delegation of Raelians will submit an official document to Elisabeth Tichy-Fisslberger—Chair of the United Nations Human Rights Council in Geneva—that includes a proposal to amend Article 3 of the Universal Declaration of Human Rights (UDHR). A copy of this document will also ...


View Full Event Details View All Events

Dec


13

Celebration of The First Encounter

December 13, 2024

You are cordially invited to celebrate one of the major Raelian Holidays with us on December 13. It is the first encounter that Maitreya RAEL had with the Elohim E.T. Creators in 1973. It is also a special day, an opportunity for those who want to publicly recognize the Elohim as our creators from space and have their DNA recorded through a Cellular Plan Transmission....


View Full Event Details View All Events

Akademia e Lumturisë

ZBULO DASHURINË PËR VETEN, KUPTIMIN E JETËS DHE LUMTURISË

Për çfarë thonë njerëzit? Të jesh Raelian ❤️

"Më në fund një libër që ka kuptim me historinë, fenë, artin dhe shkencën... Kjo është teoria më e mundshme që kam hasur deri tani!"

Phylis
Shkencëtar me doktoraturë në biologjinë e qelizave burimore

"Maitreya Rael më tregoi rrugën e kthimit në veten time të vërtetë. Sa të bukur jemi dhe sa e bukur është jeta! Ne jemi pjesë e universit të pafund në kohë dhe hapësirë, dhe çdo gjë është e lidhur. Jam i mahnitur nga çdo moment që kalon dhe jeton çdo moment në maksimum."

raelian_color
Ngjyra
Kërcimtare

"Filozofia e bukur raeliane më kujton se gjithmonë kemi një zgjedhje. Mënyra se si reagojmë ndaj gjërave dhe ndaj njerëzve që na rrethojnë, varet nga askush tjetër përveç vetes."

Sandra Raelian
Sandra
Menaxher i projektit, Tregti Udhëtimi

"Ky libër po sjell me guxim një ndryshim të plotë paradigme në planetin tonë. Është me rëndësi më të madhe për të ardhmen e njerëzimit."

Felix Clairvoyant raelian guide
Feliks
Trajnues personal i çertifikuar/terapist masazhi

"Falë këtij Mesazhi, mësova të lidhem me krijimin dhe pafundësinë... Shoh në çdo qenie njerëzore, në çdo lule dhe në çdo insekt dashurinë për shkencën dhe artin, dhe sensualitetin dhe bukurinë e një krijimi inteligjent!"

Karmen
Profesor Qigong

"Zgjohem dhe marr frymën e parë të zgjimit të ditës pas frymëmarrjes gjithë natën pa qenë i vetëdijshëm për të. Kjo është si të jesh Raelian: Është diçka që kam qenë gjithmonë, dhe pastaj zbulova filozofinë raeliane dhe gjithçka kishte kuptim."

Glenn Raelian guide
Glenn
Aktor/ muzikant profesionist

"Ky libër përputhet saktësisht me ëndrrën time që në moshën 9-vjeçare. Dëshiroj të bëhem një urë e Dashurisë që lidh një yll me një yll tjetër. Dëshiroj të bëhem ylberi i jetës, kënga e Rozës, krahu i ëndrrave dhe dashurisë së pafund."

Lotus raelian
Lotus
Kërcimtar, këngëtar, shkrimtar këngësh

Merrni qasje të plotë në fjalimet e RAEL

Në kanalin tonë RaelAcademy Youtube ju keni akses të plotë në këtë thesar të paçmueshëm që i është dhënë njerëzimit nga krijuesit tanë, nëpërmjet gojës së djalit të tyre të dashur, Maitreya RAEL.

Komentet e RAEL

Ndiqni mësimet më të përditësuara të RAEL-it të krijuesve tanë, Elohimit

Nationalism can finally disappear

RAEL’S COMMENT: Wonderful trend. Let’s hope that this will happen everywhere so that stupid nationalism can finally disappear.

Do not kill, Love your neighbor

RAEL’S COMMENT: Every day, one-hundred new atomic bombs are made, by people who go to church, or temples. But they make it. We can avoid

THE EYE OF CAIN

RAEL’S COMMENT: With what is happening in the world, some Raelians are wondering if they have the moral right to participate in a Happiness Academy.

VEPRIMET REVOLUCIONARE TË RAELIANËVE ANEMBANË BOTËS

Raelianët nxitin shkaqe të ndryshme të nisura nga Rael. Secili synon të nxisë përmbushjen e çdo qenieje njerëzore dhe të shpëtojë njerëzimin në tërësi.