raelian movement logo_White
Search
Close this search box.

Akademia e Lumturisë

Zbulo dashurinë për veten, kuptimin e jetës, lumturinë

Ngjarjet

Ngjarje ndërkombëtare

Akademitë e lumturisë, meditimet, leksionet, takimet filozofike dhe ngjarje të tjera nga e gjithë bota

Ngjarjet lokale

Për ngjarjet në zonën tuaj lokale, zgjidhni një vend

Get the truth

Read the messages given to us by our creators during Rael’s UFO encounter in 1973! 

Rael's comments

Follow Us

Rael Academy