raelian movement logo_White
Search
Close this search box.

Ευφυής σχεδίαση - Μήνυμα από τους σχεδιαστές

Πριν από χρόνια, όλοι ήξεραν ότι η γη ήταν επίπεδη, όλοι ήξεραν ότι ο ήλιος περιστράφηκε γύρω από τη γη, και σήμερα όλοι γνωρίζουν ότι η ζωή στη γη είναι είτε αποτέλεσμα τυχαίας εξέλιξης είτε έργο υπερφυσικού Θεού. Ή μήπως είναι? Στο «Μήνυμα από τους Σχεδιαστές», ο Rael μας παρουσιάζει την τεράστια ποσότητα πληροφοριών που έλαβε κατά τη διάρκεια των συναντήσεων UFO το 1973 – μια τρίτη επιλογή: όλη η ζωή στη γη έχει δημιουργηθεί από προηγμένους επιστήμονες από έναν άλλο κόσμο.

Το πρώτο βιβλίο σε ολόκληρη τη σειρά, καλύτερα να το διαβάσετε πρώτα.

Σημείωση: Η έκδοση χαρτόδετου χαρτιού που διατίθεται από το Amazon.com περιέχει φωτογραφίες που δεν βρέθηκαν σε αυτό το ηλεκτρονικό βιβλίο.

To 1997, ο ΡΑΕΛ, ο γνωστός πνευματικός ηγέτης του Ραελιανού Κινήματος, της μεγαλύτερης σχετιζόμενης με UFO οργάνωσης στον κόσμο, με 65.000 μέλη σε 90 χώρες, ίδρυσε την CLONAID, την πρώτη εταιρία που προσφέρει κλωνοποίηση σε ανθρώπινα όντα (www.clonaid.com). Σε αυτό το βιβλίο, εξηγεί πως η σημερινή τεχνολογία κλωνοποίησης είναι το πρώτο βήμα στην αναζήτηση για αιώνια ζωή.

Όταν θα μπορούμε να κλωνοποιούμε ακριβή αντίγραφα του εαυτού μας, το επόμενο βήμα θα είναι να μεταφέρουμε τη μνήμη μας και την προσωπικότητά μας στους νέους κλωνοποιημένους εγκεφάλους μας, κάτι το οποίο θα μας επιτρέψει να ζήσουμε πραγματικά για πάντα. Εφόσον θα είμαστε σε θέση να θυμόμαστε το παρελθόν μας, θα είμαστε ικανοί να συσσωρεύουμε γνώση επ’ αόριστον.

Και έτσι τώρα, το υπέρτατο όνειρο του Ανθρώπου για αιώνια ζωή, το οποίο οι θρησκείες τους παρελθόντος υποσχόταν μόνο μετά θάνατον σε έναν μυθικό παράδεισο, γίνεται μια επιστημονική πραγματικότητα. Ο ΡΑΕΛ, με εξαιρετικό όραμα μας επιτρέπει μια εντελώς ασυνήθιστη ματιά σε ένα καταπληκτικό μέλλον και εξηγεί πως η εκκολαπτόμενη τεχνολογία μας θα επαναστατικοποιήσει τον κόσμο μας και θα μεταμορφώσει τις ζωές μας. Για παράδειγμα, περιγράφει πως η νανο-τεχνολογία θα κάνει τη γεωργία και τη βαριά βιομηχανία περιττές, πως η υπέρ-τεχνητή νοημοσύνη σύντομα θα ξεπεράσει την ανθρώπινη, πως η αιώνια ζωή θα γίνει δυνατή μέσα σε έναν υπολογιστή χωρίς την ανάγκη για ένα υλικό σώμα, και πολλά, πολλά περισσότερα.

Και όπως λέει ο ΡΑΕΛ, μην κάνετε το λάθος να σκεφτείτε ότι αυτά είναι επιστημονική φαντασία του εικοστού- δεύτερου αιώνα. Όλα αυτά θα συμβούν μέσα στα επόμενα 20 χρόνια! Αυτό είναι ένα βιβλίο που θα μας προετοιμάσει για έναν αφάνταστα όμορφο κόσμο, παραδεισένιο, όπου κανείς δεν θα χρειάζεται άλλο πια την δουλειά!

Εδώ μπορείτε να κατεβάσετε τα βιβλία του Rael

άλλες γλώσσες (ηλεκτρονικά βιβλία)

Language English name eBooks
English English 7
Shqipëria Albanian 2
العربي Arabic 2
বাংলা Bengali 6
Tamaziɣt Berber 1
Български Bulgarian 2
简体字中文版电子书 Chinese Simplified 8
繁体中文 Chinese Traditional 6
Hrvatske Croatian 2
Nederlandse Dutch 2
فارسی Farsi 6
Tagalog Filipino 1
Français French 10
Deutsch German 5
Ελληνικά e-βιβλία Greek 2
עִבְרִית Hebrew 3
हिंदी Hindi 3
Magyar Hungarian 3
Bahasa Indonesian 5
Italiani Italian 6
日本語 Japanese 6
ភាសាខ្មែរ Khmer 2
한국어 Korean 7
조선어 Korean (North) 1
Lietuvių Lithuanian 2
मराठी Marathi 1
Монголийн Э-номнууд Mongolian 3
Burmese Myanmar 4
नेपाली Nepali 6
Polskie Polish 5
Português Portuguese 4
Romanesc Romanian 5
Русские Russian 6
Srpska Serbian 2
Slovak Slovakian 6
Slovenske Slovenian 6
Español Spanish 6
Svenska Swedish 2
ภาษาไทย Thai 5
Türkçe Turkish 1
Tiếng Việt Vietnamese 6